Betaling og bekræftelse af tid

Når du kommer til Samsø Golfklub foretages bekræftelse af tiden og betaling af greenfee i vores ProBox24-automat. – greenfee kan kun betales med Dankort eller andet kreditkort.

Green-fee kr. 350,- for seniormedlemmer og kr. 175 for juniorer, Green-fee er gældende hele dagen.

Der kan købes klippekort med 8 greenfee til kr. 2.600,-

Fuldtidsmedlemmer fra anden klub kan spille med fuldtidsmedlem fra Samsø Golfklub - med en reduktion på 150 kr. gældende fra 2019, dog ikke i juli måned. Det er en forudsætning, at det er medlemmet fra Samsø Golfklub, som laver bookingen i Golfbox, samt at det gælder for maks. 1 spiller.

Greenfeeaftaler

Medlemmer fra Odder Golfklub betaler ½ greenfee.

Vi er med i juniorordningen der tilbyder 1 betalende voksen + max 3 juniorer gratis.

Buggies

Samsø Golfklub har 8 golfbuggies, som kan lejes af medlemmer og greenfeegæster.  Hvis buggy´s ønskes lejet udenfor shoppens åbningstid, ring for aftale. Buggy´es kan kun lejes og køres af personer over 18 år. Udlejning finder kun sted, når baneforholdene tillader det. Buggy´s kan benyttes i Samsø Golfklubs turneringer - når ikke andet fremgår af turneringspropositionerne. Det er ikke tilladt at benytte egen medbragt golfbuggy.

Trollies

Samsø Golflub råder over 25 trollies som udlejes. Trolly kan lejes ved ankomst. El-vogn. Samsø Golfklub råder over 2 el-trollies til udlejning.