Betaling og bekræftelse af tid

Når du kommer til Samsø Golfklub foretages bekræftelse af tiden og betaling af greenfee i vores ProBox24-automat. – greenfee kan kun betales med Dankort eller andet kreditkort.

Green-fee kr. 340,- for seniormedlemmer og kr. 170 for juniorer, Green-fee er gældende hele dagen.

Greenfeeaftaler

Medlemmer fra Odder Golfklub betaler ½ greenfee.

Buggy

Samsø Golfklub har 8 golfbuggy´s, som kan lejes af medlemmer og greenfeegæster.  Hvis buggy´s ønskes lejet udenfor shoppens åbningstid, ring for aftale. Buggy´es kan kun lejes og køres af personer over 18 år. Udlejning finder kun sted, når baneforholdene tillader det. Buggy´s kan benyttes i Samsø Golfklubs turneringer - når ikke andet fremgår af turneringspropositionerne. Det er ikke tilladt at benytte egen medbragt golfbuggy.

Trolly

Samsø Golflub råder over 25 trolly´s som udlejes. Trolly kan lejes ved ankomst. El-vogn. Samsø Golfklub råder over 2 el-vogne til udlejning.