Vi byder velkommen til gæster på Samsø Golfklubs dejlige bane. Hvor vi arbejder målrettet på at skabe de bedste forudsætninger for gode golfoplevelser på en af Danmarks mest miljøvenlige golfbaner.

Sekretariatet vil naturligvis være dig behjælpelig, så du får den bedste oplevelse. Tjek også tidsbestillingen på Golf Box, så du kan planlægge din runde i Samsø Golfklub.

Har i lyst til noget at spise er i meget velkomne til at kontakte shoppen på 86 59 22 18 så kan vi bestille  sandwich, smørrebrød, eller lige hvad i ønsker.

Vi har en øl/sodavandsautomat, en kaffe/cacao automat, samt salg af vin. I højsæsonen er ”Teltet” åbent, hvor der kan købes grill-pølser, og dejlig kolde fadøl, solbærsaft fra Samsø, m.v.

Der kan betales med kontanter, mobilepay,

Klubben har en hyggelig shop, hvor vi sælger Back-tee tøj, bags, handsker, bolde, tees og meget mere.