Nu er det igen blevet tid til den traditionsrige Pink Cup turnering i Samsø Golfklub, som i år finder sted lørdag den 25. maj. Det er 17. gang Kræftens Bekæmpelse afholder dette velgørenhedsarrangement, hvor formålet er at samle penge ind til kampen mod brystkræft. Det er sammenlagt blevet til knap 39 mio. kroner, og heraf har Samsø Golfklub bidraget med i alt 599.000 kroner. 

Samtidig med at de kvindelige spillere, klædt i lyserøde farver, dyster i selve Pink Cup turneringen, spiller herrerne en støtteturnering, for rigtige mænd støtter naturligvis brysterne. 

Lokalafdelingen af Kræftens Bekæmpelse understreger den festlige stemning og formålet ved at køre rundt på banen med forfriskninger til spillerne. 

Efter kampen er der lyserøde drinks på terrassen, inden middagen serveres i teltet for spillerne og deres gæster. Blandt deltagerne i spisningen trækkes der lod om en gave, og der er mulighed for at deltage i en gættekonkurrence. Desuden kåres og belønnes den flottest udklædte pink lady, ligesom der er en præmie til den, der har samlet det største beløb ind gennem personlige sponsorer. Revisionsfirmaet Krogh og Thomsen er samtidigt sponsor for en sideløbende stableford-turnering, så der spilles 3 i én. 

De indsamlede midler går til forskning, forebyggelse og støtte af patienter og deres pårørende. 

Chancen for at overleve brystkræft i Danmark er steget støt gennem de sidste 15-30 år. De indsamlede beløb gavner og vi er dybt taknemmelige for alle donationer og den store opbakning vi møder på Samsø. 
I juni måned starter et lotterisalget til det årlige lotteri og flere indsamlingsaktiviteter følger i løbet af sommeren.  

Pink Cup dagen plejer at være en festlig dag der støtter en god sag!   

 

 

Samsø Golfklub

Besser Kirkevej 24

8305 Samsø

Tlf.: 86 59 22 18

 

Mail: info@samsoegolfklub.dk

 

 

Åbningstider i shoppen:

 

1/10 - 31/3 mandag og torsdag kl. 10.00 - 12.00.

1/4 - 30/9 åbent alle dage kl.  8.00 - 14.00

 

 

 

 

FIND OS

 

hjemmeside   Semek    |    fotograf   Mette   Liholm   klik her