Vi har indgået samarbejde med Club Auktioner - en ny og spændende auktionsplatform, hvor du i princippet kan købe og sælge alt - og vi vil gerne invitere dig til at være med.

Ved at sælge dine egne varer kan du støtte din klub med dine auktioner.

Du opretter blot en auktion med ”din pris”, og når der er givet hammerslag, får du dine penge og køberen får sin vare.

Er auktionen budt over ”din pris”, går der penge i kassen hos klubben Så ryd op i garagen eller kig i gamle skuffer, og vær med til at samle penge ind til både din egen lomme og klubkassen

Er der noget du gerne vil købe, så opretter du dig som bruger og giver dit bud. Hvis du vinder auktionen, får du din vare og støtter samtidig den lokale idrætsklub eller et velgørende formål som auktionen støtter.

Klik ind på http://www.cluba.dk/samsoegolf/ og opret dig som bruger. Husk at skrive Samsø Golfklub i klubben du vil følge.

Nedenfor har vi indsat link til en videoguide, hvor du kan se, hvordan du let kommer i gang med at bruge auktionsplatformen: 

 http://www.cluba.dk/video/opretprivat.mp4

Når du er logget ind med din bruger, kan du via din konto få en rundvisning i administrationen samt se en instruktionsvideo om, hvordan du opretter auktioner.

 Alle betingelser og mere info kan findes på hjemmesiden: http://www.ClubA.dk Vær med, og se om du kan gøre en god handel – til gavn for både din og klubbens økonomi.

Samsø Golfklub

Besser Kirkevej 24

8305 Samsø

Tlf.: 86 59 22 18

 

Mail: info@samsoegolfklub.dk

 

 

Åbningstider i shoppen:

 

1/10 - 31/3 mandag og torsdag kl. 10.00 - 12.00.

1/4 - 30/9 åbent alle dage kl.  8.00 - 14.00

 

 

 

 

FIND OS

 

hjemmeside   Semek    |    fotograf   Mette   Liholm   klik her