Socialt samvær og gode, unikke oplevelser.

Samsø Golfklub lægger vægt på at være en rummelig klub, der er kendetegnet af socialt samvær omkring gode og unikke golfoplevelser. Vi er en klub med mange gode aktiviteter og traditioner. Dem vil vi værne om, samtidig med at vi udvikler os gennem nye tiltag og afprøver nye aktiviteter til medlemmerne - turneringer, turneringsforer kombineret med andre aktiviteter, familie-arrangementer og kom-og-spil, så vi fortsat sikrer klubbens gode sociale liv og attraktive golftilbud.

Samsø Golfklub eksisterer alene i kraft af og for sine medlemmer. Samsø Golfklubs rummelighed betyder, at vi favner både den typiske voksne fritidsgolfer, børn og unge og eliten, der dyrker sporten til det højere niveau.

Turneringsfee for deltagelse i klubbens turneringer er for 2017 fastsat til kr. 60 pr. person.